Produkter

 • Belrobotics

  Belrobotics

  Belrobotics leverer verdens kraftigste robotgressklippere. Dette er den perfekte løsningen for blant annet fotballbaner. Halvere kostnadene, få bedre graskvalitet, redusere CO2-utslipp og forenkle drift og vedlikehold. Belrobotics kjenner kravene til profesjonelle og de som bare liker en vakker plen.
  Våre robotløsninger reduserer arbeidstiden betydelig, garanterer en uovertruffen plenkvalitet og er del av en bærekraftig visjon. Belrobotics automatiske gressklippere blir allerede brukt av tusenvis av profesjonelle, sportsklubber og eiendomseiere. Enestående slitestyrke i private og offentlige infrastrukturer.

  • Bigmow behandler alle baner og grøntområder opp til 24 000 m2. Fem flytende klippehoder som øyeblikkelig tilpasser seg hellingen på bakken.
   Bigmow automatiske gressklipper sørger for klipping uten å etterlate seg avfall, på grunn av kompostlag. Den lave vekten på klipperen gjør at den tar hensyn til baneforholdene og unngår noen deformasjon.
   Les mer om Bigmow

  • Parcmow har kapasitet til å vedlikeholde opp til 12 000 m² med plen helt selvstendig. Så Parcmow blir anbefalt til store grøntområder, offentlige områder og private baner. Parcmow har tre flytende klippehoder som øyeblikkelig tilpasser seg hellingen på bakken. Disse har totalt ni blader i rustfritt stål som leverer perfekt, konstant kompostlag. Den automatiske gressklipperen har fem sonarer som umiddelbart deaktiverer klippesystemet hvis den treffer på en uventet hindring. En klippebredde på 63,3 cm sikrer jevnt, sikkert arbeid.
   Les mer om Parcmow

  • Ballpicker er en automatisk ballsamler for treningsfelt opp til 30 000 m². Patentert verdensomspennende eksklusiv for fullstendig konstant drift og et treningsfelt som alltid er tilgjengelig. Ballpicker har en rulle med fem sett med fire polyetylenskiver som gir rolig og systematisk oppsamling. De innebygde sonarsensorene garanterer total sikkerhet på treningsfeltet. Tenk deg at det alltid leveres baller til lageret, takket være arbeidet som utføres av roboten dag og natt. GPS-systemet guider den tilbake til basen langs den raskeste ruten, for å tømme lasten med baller og lade batteriene.
   Les mer om Ballpicker
 • Banemerking

  Banemerking

  TinyLineMarker®, mange fordeler som sparer både tid og kostnad. Roboten merker en fotballbane på kun 20 minutter og du vil da spare opp mot 3 timer på hver bane du skal merke.

  Om du har ansvaret for linjemerking for et fotballlag, lokalt idrettslag eller idrettssenter, kan TinyLineMarker® hjelpe.
  Er du vaktmester eller har ansvaret for uteområdet på en skole eller høyskole, hvor man trenger linjemerking på uteområdet, så er heller ikke dette noe problem.
  TinyLineMarker® er den ideelle linjemarkøren for små til mellomstore idrettsklubber og lag med få sportstyper. Med sin lave vekt og enkle betjening er denne modellen en lettvint følgesvenn i arbeidsdagen din, og hjelper deg med å levere utmerket kvalitet med mindre manuelt arbeid.

  Den fem liters malingsbeholderen er tilstrekkelig for en full fotballbane, som tar bare 27 minutter for roboten å fullføre. Verdifull tid du kan bruke til andre jobber. Roboten er enkel å transportere og betjene slik at en enkelt person kan håndtere all linjemerking og utføre andre oppgaver mens roboten jobber.
  Husker din lagrede layout om du ønsker.

  Les mer om banemerking

 • Vanningsanlegg

  Vanningsanlegg

  Gress, busker, blomster, urter, trær m.m trenger vann for å ha best mulig gro og vekstvilkår. Med våre produkter kan du opprettholde nødvendig vannmengde til ditt uteområde. Vi installerer vanningsanlegg på mange forskjellige arenaer.

  Vann er en ressurs som er verdifull og som vi må ta vare på. En måte å oppnå dette på er å vanne hagen effektivt, noe som kan bidra til at du kan spare overforbruk av vann i forhold til bruk av mer tradisjonelle vanningsmetoder.
  Ved å bruke automatisk vanning vil du også kunne gi plantene dine nøyaktig den mengden vann de trenger for best vekstvilkår.

  Les mer om vanningsanlegg

 • Golf

  Golf

  Vi leverer profesjonelle produkter til golfbanen. I hovedsak har vi spesialisert oss mot produkter på driving ranchen.

  Belrobotics Ballpicker

  Den automatiske balloppsamleren arbeider jevnt og trutt uten innblanding fra deg.
  Når den er full returnerer den automatisk til tømmestasjonen og tømmer beholderen før den gjenopptar arbeidet sitt på nytt.

  Belrobotics Bigmow

  Sammen med Ballpicker klipper den automatiske gressklipperen gresset på driving ranchen. Den har beskyttende deksel rundt knivdisken slik at den ikke ødelegger golfballene.

  Range Maxx

  Vi leverer ballheiser, ballvaskere , transportsystem og balldispensere fra en av verdens ledende produsenter av dette.

  Utstyr til driving ranchen

  Vi levere golfballer, matter, utslagsutstyr med mer til klubb

  Kontakt oss for mer informasjon

 • Fotball

  Fotball

 • Vannrenseanlegg

  Vannrenseanlegg

  Drikkevann er vårt viktigste næringsmiddel. Når du skrur på kranen hjemme for å ta deg et glass vann vil du at vannet skal smake godt, se klart ut, være luktfritt og trygt å drikke. Det er kravet til norsk drikkevann når du har vannforsyning fra kommunen din som skal levere vann iht til Drikkevannsforskriften.
  Om du har privat borevann, er du ikke underlagt like strenge regler som kommune, men uansett er det betryggende å vite at du har en god kvalitet på vannet dere bruker.
  Derfor anbefaler vi at dere tar en vannprøve om det er usikkerhet vedrørende kvaliteten på drikkevannskilden.

  Les mer om vannrenseanlegg

 • Robomow

  Robomow

  Vi er forhandlere av deler og tilbehør fra Robomow. Robomow har i mange år vært en av de ledende produsenter av automatiske gressklippere på privatmarkedet. De automatiske klipperne fra Robomow har en en klippebredde som ingen av de andre leverandørene kan matche. 
  Dette gir en uovertruffen klippekvalitet på gresset. I tillegg brukes det kraftige stålkniver som gjør at kvister/kongler/epler etc sjelden er noe problem for disse automatiske gressklipperne.
  Vi har meget lang erfaring med disse klipperne og har fremdeles serviceverksted for modellene frem til 2017 her hos oss.

 • Moxy

  Moxy

  Vanning AS leverer batteridrevne trykksprøyter av høy kvalitet. Disse produktene forenkler tunge oppdrag betraktelig. Leveres i 5, 15, 25 og 28 liter, med justerbare hurtigkoblinger, 2 timers ladetid og en en time brukstid. Leveres med litium-batteri. MOXY Trykksprøyter har med sine oppladbare batteri drevne pumper kapasitet for opptil to sammenhengende timer med sprøyting på én ladning. MOXY gjør Sprøytingen raskere og enklere.
  De er laget for å hjelpe deg med å spraye riktig væske, i riktig mengde og på rett måte. Bruksområdene er mange, hus, terrasse, gjerder, utemøbler, bil, camping vognen, båten eller du sprøyter gjødsel eller plantevern midler på planteskoler eller i veksthus, rengjøring og desinfisering til alle typer områder.
  MOXY Tools leveres i flere utførelser og batteri kapasiteter, slik at du kan velge den beste kapasiteten for ditt arbeid. Du får en dyse som sprayer rett på målet for å redusere forbruk, en langtrekkende justerbart dusjhodet for sprøyting fra en fin tåke til bred dusj eller en hard konsentrert stråle for og nå høye eller vanskelige steder.

  Vi leverer også tilbehør til MOXY elektriske trillebårer.

 • Autocable

  Autocable

  DROP-IN 6 er en profesjonell kabelleggingsmaskin for legging av begrensningskabler for gressklipperrobottere.

  • Arbeidshastighet 15 til 30 m/min
  • Utviklet for legging av fleksible kabler på innen 6 mm
  • Innstillbar til en dybde på maks. 5 cm
  • Håndtak for nedsettelse og tilpassing av sidene
  • 1 års garanti

  Autocabel DROP-IN 6 er en veldig hendlig selvkjørende kabelleggingsmaskin med en sterk Honda-motor. Maskinen har et kileformet blad, som med sin opp- og nedbevegelse skjærer et vevert, maks. 5 cm dypt spor i bunnen. Ved legging av begrensningskablene og lukking av sporet tar plenen kun minimalt skade.

  Arbeidshastigheten på 15 til 30 m/min gjør det mulig å fullstendig bearbeide en hage på 300 m² i mindre enn 5 minutter.

 • Utvalgte Produkter

  Utvalgte Produkter

  Nedenfor finner du utvalgte produkter som vi mener er nyttige for deg, enten du arbeider i privat eller offentlig sektor.
  Vi formidler også mange produkter til den private husstand. Våre produkter er av profesjonell kvalitet og vi er opptatt av at du skal ha et godt produkt som harl engre levetid enn mange av hagesenter-produktene på markedet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.