Banemerking

TinyLineMarker®, mange fordeler som sparer både tid og kostnad. Roboten merker en fotballbane på kun 20 minutter og du vil da spare opp mot 3 timer på hver bane du skal merke.

Vi samarbeider også med en profesjonell aktør når det gjelder merkemaling, som vi da selvsagt skaffer dere.

Om du har ansvaret for linjemerking for et fotballlag, lokalt idrettslag eller idrettssenter, kan TinyLineMarker® hjelpe.
Er du vaktmester eller har ansvaret for uteområdet på en skole eller høyskole, hvor man trenger linjemerking på uteområdet, så er heller ikke dette noe problem.
TinyLineMarker® er den ideelle linjemarkøren for små til mellomstore idrettsklubber og lag med få sportstyper. Med sin lave vekt og enkle betjening er denne modellen en lettvint følgesvenn i arbeidsdagen din, og hjelper deg med å levere utmerket kvalitet med mindre manuelt arbeid.

Den fem liters malingsbeholderen er tilstrekkelig for en full fotballbane, som tar bare 27 minutter for roboten å fullføre. Verdifull tid du kan bruke til andre jobber. Roboten er enkel å transportere og betjene slik at en enkelt person kan håndtere all linjemerking og utføre andre oppgaver mens roboten jobber.
Husker din lagrede layout om du ønsker.

Les mer om banemerking

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.