Moxy

Vanning AS leverer batteridrevne trykksprøyter av høy kvalitet. Disse produktene forenkler tunge oppdrag betraktelig. Leveres i 5, 15, 25 og 28 liter, med justerbare hurtigkoblinger, 2 timers ladetid og en en time brukstid. Leveres med litium-batteri. MOXY Trykksprøyter har med sine oppladbare batteri drevne pumper kapasitet for opptil to sammenhengende timer med sprøyting på én ladning. MOXY gjør Sprøytingen raskere og enklere.
De er laget for å hjelpe deg med å spraye riktig væske, i riktig mengde og på rett måte. Bruksområdene er mange, hus, terrasse, gjerder, utemøbler, bil, camping vognen, båten eller du sprøyter gjødsel eller plantevern midler på planteskoler eller i veksthus, rengjøring og desinfisering til alle typer områder.
MOXY Tools leveres i flere utførelser og batteri kapasiteter, slik at du kan velge den beste kapasiteten for ditt arbeid. Du får en dyse som sprayer rett på målet for å redusere forbruk, en langtrekkende justerbart dusjhodet for sprøyting fra en fin tåke til bred dusj eller en hard konsentrert stråle for og nå høye eller vanskelige steder.

Vi leverer også tilbehør til MOXY elektriske trillebårer.

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.