Belrobotics

Belrobotics leverer verdens kraftigste robotgressklippere med klippekapasitet helt opp til 75000 m2. Dette er den perfekte løsningen for blant annet fotballbaner. Halvere kostnadene, få bedre graskvalitet, redusere CO2-utslipp og forenkle drift og vedlikehold. Belrobotics kjenner kravene til profesjonelle og de som bare liker en vakker plen.
Våre robotløsninger reduserer arbeidstiden betydelig, garanterer en uovertruffen plenkvalitet og er del av en bærekraftig visjon. Belrobotics automatiske gressklippere blir allerede brukt av tusenvis av profesjonelle, sportsklubber og eiendomseiere. Enestående slitestyrke i private og offentlige infrastrukturer.

 • Bigmow behandler alle baner og grøntområder opp til 75 000 m2. Fem flytende klippehoder som øyeblikkelig tilpasser seg hellingen på bakken.
  Bigmow automatiske gressklipper sørger for klipping uten å etterlate seg avfall, på grunn av kompostlag. Den lave vekten på klipperen gjør at den tar hensyn til baneforholdene og unngår noen deformasjon.
  Les mer om Bigmow

 • Parcmow har kapasitet til å vedlikeholde opp til 45 000 m² med plen helt selvstendig. Så Parcmow blir anbefalt til store grøntområder, offentlige områder og private baner. Parcmow har tre flytende klippehoder som øyeblikkelig tilpasser seg hellingen på bakken. Disse har totalt ni blader i rustfritt stål som leverer perfekt, konstant kompostlag. Den automatiske gressklipperen har fem sonarer som umiddelbart deaktiverer klippesystemet hvis den treffer på en uventet hindring. En klippebredde på 63,3 cm sikrer jevnt, sikkert arbeid.
  Les mer om Parcmow

 • Ballpicker er en automatisk ballsamler for treningsfelt opp til 30 000 m². Patentert verdensomspennende eksklusiv for fullstendig konstant drift og et treningsfelt som alltid er tilgjengelig. Ballpicker har en rulle med fem sett med fire polyetylenskiver som gir rolig og systematisk oppsamling. De innebygde sonarsensorene garanterer total sikkerhet på treningsfeltet. Tenk deg at det alltid leveres baller til lageret, takket være arbeidet som utføres av roboten dag og natt. GPS-systemet guider den tilbake til basen langs den raskeste ruten, for å tømme lasten med baller og lade batteriene.
  Les mer om Ballpicker
Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.